تاریخچه کتابخانه

کتابخانه دانشکده پرستاری و مامایی حضرت فاطمه (س) در سال ۱۳۳۲، با هدف ارائه خدمات به اعضای هیات علمی، دانشجویان، محققین و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی شیراز تاسیس گردید.

مساحت ساختمان کتابخانه  ۳۸۰ متر مربع می ­باشد. در این فضا بخش ­های مختلف کتابخانه نظیر بخش امانت، بخش خدمات فنی، بخش پایان نامه و بخش مشاوره اطلاعاتی وجود دارد.

همچنین کتابخانه دارای دو سالن مطالعه خواهران با ظرفیت 35 نفر و سالن مطالعه برادران با ظرفیت  12 نفر می باشد.

اهداف کتابخانه

کمک به ارتقاء سطح کیفی آموزش و پژوهش در دانشکده از طریق تامین منابع اطلاعاتی چاپی و الکترونیکی لازم و کافی

فراهم نمودن محیطی مناسب جهت استفاده از این منابع در راستای آموزش و پژوهش

تهیه محتوا و روزآمد سازی وب سایت کتابخانه دانشکده

راهنمایی و آموزش مراجعان در بازیابی و استفاده از منابع اطلاعاتی

چشم انداز کتابخانه

ارائه خدمات کتابخانه ای با کیفیت

نوآوری جهت رسیدن به بهترین شیوه های ارائه خدمات

آموزش و ارتقا سطح کتابداران در راستای انجام بهینه خدمات

توسعه و تسهیل دسترسی  به منابع و اطلاعات علمی مورد نیاز

مجموعه کتابخانه

کتابخانه بر اساس آخرین آمار سال 1403، شامل 4191 عنوان و 11052 نسخه کتاب فـارسی، 2621 عنوان و 3614 نسخه کتــاب لاتین، 865 جلد پایان نامه می­ باشد.

جامعه استفاده کننده کتابخانه

اعضای هیات علمی دانشکده

دانشجویان دانشکده در تمام مقاطع تحصیلی (کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترای تخصصی)

کارکنان دانشکده