متن استاتیک شماره 54 موجود نیست
دانشکده پرستاری و مامایی حضرت فاطمه (س) که از ابتدا بنام آموزشگاه عالی پرستاری نمازی نامیده شده بود در سال ۱۳۳۲ در زمینی به مساحت ۱۵۰۰۰ متر مربع و با زیربنای ۵۲۴۶ متر مربع تاسیس گردید. در سال ۱۳۵۴ با پذیرش۱۲ دانشجوی پرستاری، اولین دوره برنامه پرستاری دانشگاهی به منظور ارائه مدرک کارشناسی تشکیل گردید. در اواخر سال ۱۳۵۴ نیز دو برنامه دیگر پرستاری موجود در شیراز ( بخش آموزش پرستاری دانشگاه و آموزشگاه پرستاری بیمارستان فقیهی) در آموزشگاه عالی پرستاری نمازی ادغام گردیدند و در مجموع بنام مرکز آموزش پرستاری وابسته به دانشگاه شیراز نامگذاری شدند. ازسال ۱۳۵۶ این مرکز در مقاطع کاردانی پرستاری نیز شروع به پذیرش دانشجو نمود.

درسال ۱۳۶۱ درزمان بازگشایـی دانشگاهها مرکز آموزش پرستاری بنام مدرسه عالی پرستاری حضرت زینب (س ) تغییر نام پیدا نمود و برنامه های پرستاری درمقاطع کارشناسی، کاردانی و کارشناسی ارشد مطابق با برنامه های ستاد انقلاب فرهنگی بازگشایی گردیدند. در سال ۱۳۸۳ مجوز پذیرش دانشجو در مقطع دکتری تخصصی پرستاری اخذ گردید.

در حال حاضر دانشکده پرستاری و مامایی در ۵ گروه پرستاری، مامایی، اتاق عمل، هوشبری و فوریتهای پزشکی به شرح زیر در مقاطع مختلف دانشجو می پذیرد

۱رشته پرستاری در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد با رشته های (پرستاری داخلی جراحی، پرستاری ویژه بزرگسالان، پرستاری سلامت کودکان، پرستاری ویژه نوزادان، روانپرستاری، پرستاری سالمندی و پرستاری سلامت جامعه) و دکتری تخصصی آموزش پرستاری دانشجو می پذیرد.

۲ - رشته مامایی در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد با گرایشهای (آموزش مامایی، بهداشت مادر و کودک، پزشکی قانونی و مامایی جامعه نگر) اقدام به پذیرش دانشجو می نماید

۳ - رشته اتاق عمل در مقطع کارشناسی پیوسته، کارشناسی ناپیوسته و کارشناسی ارشد

۴ - رشته هوشبری در مقطع کارشناسی (پیوسته و ناپیوسته)

۵ - رشته فوریتهای پزشکی در مقطع کارشناسی ناپیوسته