متن استاتیک شماره 54 موجود نیست
  • 1403/04/02
  • - تعداد بازدید: 92
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
دانشکده پرستاری و مامایی حضرت فاطمه (س)

نشست اندیشۀ سیاسی با موضوع بایدها و نبایدهای انتخابات

به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی حضرت فاطمه (س)، «آرمین فریدونی» معاون دانشجویی فرهنگی دانشکده گفت:  این نشست با موضوع انتخابات «باید و نباید ها» با واحد هم اندیشی امور اساتید نهاد رهبری و فرهنگسرای دانشکده و باحضور مهدی عباسی مهر، مدیر کل سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها، در دانشکدۀ پرستاری و مامایی حضرت فاطمه (س) برگزار شد.

مدیر کل سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها با اشاره به اینکه انتخابات پیش رو مهمترین رویداد سیاسی ایران بعد از انتخابات 1401 است، گفت: جامعۀ ایران از دهۀ 90 تا به امروز شاهد فراز و نشیب های اجتماعی و فرهنگی قابل توجهی بوده ما نمی توانیم جامعۀ امروز خود را مثل جامعۀ دهه 80 یا 70تقسیم کنیم.

«مهدی عباسی مهر» افزود: این انتخابات یک محک ملی برای ملت است. با شناختی که از متن نظام جمهوری اسلامی داریم معماران یا طراحان نظام جمهوری اسلامی، جمهوریت نظام را عین اسلامیت نظام و اسلامیت نظام را عین جمهوریت نظام می دانند و یکی از ملاک های مشروط نظام اسلامی را در رأی مردم می دانند. نقش مردم در نظام جمهوری اسلامی نقش کلیدی و ویژه است. هرجا مردم حضور داشتند تهدید دشمن کمتر شده، جنگ سیاسی و اقتصادی که سال‌هاست از جانب آمریکای جنایتکار علیه ملت و کشور ما در جریان است، همواره با حضور مردم و تقویت نظام، شکست خورده است.

این استاد کشوری نهاد رهبری ادامه داد: انتخابات در ایران هم آثار محلی دارد، هم منطقه ای و هم بین المللی. یکی از پدیده هایی که ما در آن قرار داریم و همزمان با آن انتخابات را برگزار می کنیم، پدیدۀ طوفان الاقصی است. از 7 اکتبر تا به الان رژیم صهیونیستی وارد یک جنگی تحت عملیات شمشیر آهنین شده و دارد غزه را پاک سازی می کند. نمی توان به طوفان الاقصی فقط به عنوان یک پدیده نظامی نگاه کرد؛ یک پدیده اجتماعی فرهنگی است آثار این پدیده در دانشگاه امریکا کاملاً نمایان است در کشورهای اروپا و همچنین در ایران نیز نمایان شده است.

دکتر «عباسی مهر» تصریح کرد: با توجه به شناخت از ساختار نظام جمهوری اسلامی و آنچه که به عنوان شالودۀ نظام جمهوری ترسیم می شود؛ مقولۀ انتخابات و رأی مردم، به عنوان یکی از محوری ترین ساختارها شناخته می شود. اگر بخواهیم دو اصل محوری در نظام جمهوری اسلامی داشته باشیم، یکی اصل مبانی فکری و نظری نظام است که برمی گردد به اسلامیت نظام و رکن کناری آن که موازای با آن است رکن جمهوریت نظام است که تجلی جمهوریت در رأی مردم است؛ اکنون که به دلایل مختلفی مشارکت مردمی در انتخابات پایین آمده؛ آیا راضی کننده است؟

او اضافه کرد: چرا جمهوری اسلامی به این رأی احتیاج دارد؟ معماران نظام جمهوری اسلامی و طراحان و آن هایی که جمهوریت نظام را عین اسلامیت نظام می دانند، اسلامیت را نیز عین جمهوریت نظام و یکی از ملاک های مشروعیت نظام جمهوری اسلامی را رأی مردم می دانند؛ پس از این منظر نقش مردم در نظام جمهوری اسلامی نقش کلیدی و ویژه است و اگر دچار آسیب شد باید آن را ترمیم کرد.

مدیر کل سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها دلایل اهمیت رأی دادن در کشور را چنین بیان کرد: جمهوری اسلامی از نظر اقلیمی و سرزمینی کشور بزرگی به حساب می آید. از نظر ذخایر زیرزمینی و منابع جزء کشور های ثروتمند در دنیا هستیم. از نظر تنوع اقلیمی نیز با توجه به جغرافیایی که داریم یکی از کشور های ویژه به حساب می آییم. از نظر جمعیت هم یکی از کشورهای پرجمعیت هستیم. از نظر اقتصاد جزء کشورهای بزرگ و در حوزۀ نظامی جز کشور های پیشرفته هستیم؛ بنابراین اگر تا به امروز ایران محکم در مقابل تمام تهدید ها و ناآرمی ها توانست بقا خودش را حفظ کند، به دلیل پشتوانۀ مردمی نظام است.

 

  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشکده,دانشکده,خبر روابط عمومی,اخبار واحدها
  • کد خبری : 104107

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید