مصاحبه
فوریتهای پزشکی
مصاحبه پذیرفته شدگان کارشناسی نا پیوسته فوریتهای پزشکی

مسئول هماهنگی انجام مصاحبه فوریتهای پزشکی جنوب کشور در شیراز خبر داد: مصاحبه داوطلبان کارشناسی فورتهای پزشکی جنوب کشور در دانشکده پرستاری و مامایی شیراز برگزار شد.

بنا به گزارش روابط عمومی دانشکده، دکتر مجید نجفی کلیانی با اعلام این خبر گفت، مصاحبه صلاحیت علمی 243 نفر از پذیرفته شدگان اولیه کارشناسی نا پیوسته فوریتهای پزشکی به مدت 3 روز در دانشکده برگزار شد.

ایشان هدف از برگزاری مصاحبه فوق را ارتقاء کیفیت و نظارت بر انتخاب افراد با صلاحیت علمی بالا دانستند.

مسئول هماهنگی انجام  مصاحبه فوریتهای پزشکی گفت، از تعداد 243 نفر از داوطلبین اولیه معرفی شده توسط سازمان سنجش کشور از استان های فارس، بوشهر، هرمزگان، خوزستان و کهکیلویه و بویراحمد، معاینه پزشکی، مصاحبه علمی و تست ورزش بعمل آمد.

ایشان ادامه داد، مصاحبه فوق با همکاری اساتید گرههای فوریتهای پزشکی، بهداشت روان، نماینده اورژانس 115 و با نظارت نمایندگان حراست و بازرسی دانشگاه علوم پزشکی بعمل آمد.

دکتر مجید نجفی کلیانی در پایان خاطر نشان نمود، بعد از اعلام نتایج نهایی،  معرفی شدگان در استانهای فارس، هرمزگان، کهکیلویه و بویر احمد و خوزستان بعنوان دانشجو پذیرفته خواهند شد.

گفتنی است نمره افراد جهت تصمیم گیری نهایی و اعلام نتایج قطعی به سازمان سنجش کشور ارسال خواهد شد.

1398/09/11