بیشتر بدانیم
بیماری آنفلوآنزا
رعایت نکات بهداشتی در زمینه شیوع بیماری آنفلوآنزا

با رعایت موازین بهداشتی از شیوع بیماری آنفولانزا جلوگیری کنیم .

معاونت آموزشی دانشکده پرستاری و مامایی حضرت فاطمه با اعلام این خبر گفت،  با توجه به شروع فصل سرما و احتمال شیوع بیماری آنفلولانزا، رعایت موازین بهداشتی جهت جلوگیری از ابتلاء به بیماری ضروری است.

دکتر فاطمه ویزشفر افزود،  بیماری آنفلوانزا یک بیماری تنفسی حاد واگیر است که عامل آن ویروس‌های آنفولانزا می‌باشد.

ایشان اضافه نمود،  بیماری آنفلوانزا در تمامی طول سال رخ می‌دهد، اما معمولا بیشترین زمان شیوع آن در ماه‌های سرد سال و اوج آن در زمستان است

این عضو هیئت علمی به مهمترین عامل شیوع این بیماری اشاره نمود و ادامه داد، مهمترین علایم بیماری تب و لرز، سرفه، درد گلو، بیحالی، درد‌های عضلانی و مفصلی، آب ریزش از بینی یا گرفتگی بینی می‌باشد

او همچنین گفت، ویروس‌های آنفلوانزا به طور عمده از طریق هوا (ذرات ریز تنفسی آلوده) توسط سرفه و عطسه کردن فرد بیمار منتقل می‌شود.

دکتر فاطمه ویزشفردر پایان خاطرنشان نمود، با رعایت و انجام اقدامات پیشگیرانه زیر  می‌توان از ابتلاء به بیماری آنفلوانزا پیشگیری کرد:

هنگام عطسه و سرفه، دهان و بینی خود را با دستمال بپوشانید.

دست‌های خود را مکرراً و به طور مرتب با آب و صابون بشویید.

اگر علایم آنفلوانزا دارید حداقل 2 متر از سایر افراد فاصله بگیرید.

هنگام بیماری از دست دادن و روبوسی با دیگران خودداری نمایید.

اگر علائم آنفلوانزا دارید در خانه بمانید، استراحت کنید، مایعات گرم مصرف کنید و از حضور در محل کار یا مکان‌های پرجمعیت خودداری نمایید.

در صورتی که علائم بیماری شدت یافت، به نزدیکترین مراکز بهداشتی درمانی یا پزشک مراجعه نموده واز انجام خودسرانه دارو پرهیز نمایید.
1398/09/11