تقدیر
تقدیر از مسئول نیروی انتظامی شماره 18 ولی عصر
هم زمان با هفته نیروی انتظامی برگزار شد.بازدید مسئولین حفاظت فیزیکی دانشکده پرستاری و مامایی حضرت فاطمه، درمانگاه شهید مطهری، بیمارستان نمازی، بیمارستان خلیلی و درمانگاه امام رضا از کلانتری شماره 18 ولی عصر قصرالدشت
بنا به گزارش روابط عمومی دانشکده، مسئول حفاظت فیزیکی دانشکده پرستاری و مامایی حضرت فاطمه (س)، با اعلام این خبر گفت، به منظور گرامیداشت هفته نیروی انتظامی و به پاس قدردانی  از تلاشهای شبانه روزی  کارکنان نیروی انتظامی و همکاری در برقراری نظم و امنیت در واحدهای زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی، از کلانتری شماره 18 ولی عصر،  توسط مسئولین حفاظت فیزیکی واحد های تابعه دانشگاه علوم پزشکی، بازدید بعمل آمد.
ایشان افزود، در برنامه فوق ریاست حفاظت فیزیکی دانشگاه علوم پزشکی  نیز حضور داشتند.
مجید مومنی خاطر نشان نمود، در پایان جلسه فوق از ریاست کلانتری شماره 18 ولی عصر  با اهداء گل و شیرینی تقدیر بعمل آمد.
1398/07/16