• 1403/02/22

نشست رئیس و معاونین دانشکده با استاندار فارس

رئیس و معاونین دانشکده پرستاری و مامایی حضرت فاطمه (س)، با استاندار فارس دیدار و گفتگو کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی حضرت فاطمه (س)، در این نشست رئیس دانشکده گزارشی جامع از فعالیت های دانشکده در حوزه های مختلف ارائه داد.

دکتر «مریم شایگان» هدف از این نشست را پیگیری اعتبارات در حوزه های عمرانی و فرهنگی بیان کرد.

همچنین معاونین دانشکده با اشاره به پتانسیل های دانشکده، بر لزوم حمایت استانداری از دانشکده تاکید کردند.

دکتر «محمد هادی ایمانیه» استاندار فارس در این نشست گفت: جایگاه رشته پرستاری در ارتقا سلامت جامعه و افزایش رضایتمندی مردم بسیار مهم می باشد و از آمادگی استانداری به منظور حمایت از دانشکده خبر داد.

گفتنی است این نشست با حضور دکتر « مریم شایگان» رئیس، دکتر « مجید نجفی کلیانی» معاون پشتیبانی و  «آرمین فریدونی» معاون دانشجویی فرهنگی دانشکده در محل دفتر جلسات استانداری برگزار گردید.