• 1403/07/18

دوشنبه های صمیمی با ریاست دانشکده

در آستانه شروع سال تحصیلی جدید با حضور رئیس و معاون پشتیبانی دانشکده پرستاری و مامایی حضرت فاطمه (س)، «دوشنبه های صمیمی» در محوطه دانشکده برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی حضرت فاطمه (س)، رئیس دانشکده هدف از اجرای این طرح را تعامل بیشتر و موثرتر با دانشجویان در فضایی صمیمی بیان کرد و گفت: در این طرح مشکلات دانشجویان در حوزه های گوناگون آموزشی، پژوهشی، فرهنگی، ورزشی و رفاهی مورد بررسی قرار می گیرد که بعضی از این مشکلات ضمن جلسه و در حضور دانشجویان پیگیری و برطرف می گردد.

در این نشست که پس از یک وقفه سه ماهه بدلیل عدم حضور دانشجویان در طول تعطیلات تابستان مجددا در مهرماه سال جاری برگزار شد، درخواست دانشجویان مطرح و قول مساعد داده شد که خواسته های قابل اجرا پیگیری و اقدامات لازم صورت پذیرد.

دکتر «مریم شایگان» با اشاره به اینکه اغلب شکایات دانشجویان در ارتباط با حوزه سلف سرویس دانشکده می باشد قول مساعد داد که تمامی مشکلات این حوزه برای چندمین بار به معاونت فرهنگی دانشگاه انتقال داده شود.

او همچنین افزود: احتمالا برخی از جلسات دوشنبه های صمیمی سال جاری در قالب نقد کتاب با حضور رییس دانشکده برگزار خواهد شد.

این جلسات به صورت مستمر در روزهای دوشنبه هر هفته در دانشکده برگزار میگردد.

• گروه خبری : آخرین اخبار دانشکده,دانشکده,خبر روابط عمومی,اخبار واحدها, خبر دانشکده پرستاری