• 1403/04/19

تقدیر معاون پرستاری وزارت بهداشت از اقدامات ارزنده در جهت توسعه آموزش پرستاری

معاون پرستاری وزارت بهداشت از اقدامات ارزنده رئیس و همکاران دانشکده پرستاری و مامایی حضرت فاطمه (س) در جهت توسعه آموزش پرستاری تقدیر و تشکر کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی حضرت فاطمه (س)، در متن پیام دکتر «عباس عبادی» معاون پرستاری وزارت بهداشت خطاب به رئیس دانشگاه علوم پزشکی  و خدمات بهداشتی درمانی شیراز آمده است:

جناب آقای دکتر سید وحید حسینی

رئیس محترم دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز

با سلام و احترام

بدین وسیله مراتب تقدیر و تشکر خود را به جهت حمایت از اقدامات ارزنده توسعه آموزش پرستاری و اجرای طرح های ارتقاء آموزش بالینی دانشجویان پرستاری که توسط سرکار خانم دکتر «مریم شایگان» و همکاران محترم دانشکده پرستاری و مامایی آن دانشگاه  در حال انجام است ابزار می دارم . بی تردید حمایت های شما و هیات رئیسه از توسعه حرفه پرستاری باقیات صالحاتی که در کارنامه خدمتی شما و همکاران خدومتان ثبت خواهد شد.

توفیق روز افزون شما را از خداوند متعال خواستارم.

• گروه خبری : آخرین اخبار دانشکده,دانشکده,خبر روابط عمومی,اخبار واحدها, خبر دانشکده پرستاری