• 1402/12/21

تقدیر از کارکنان برتر سال ۱۴۰۲ آموزش ضمن خدمت دانشکده

مراسم تقدیر از فعالان حوزه آموزش ضمن دانشکده با حضور رئیس و معاون پشتیبانی دانشکده پرستاری و مامایی حضرت فاطمه (س) برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی حضرت فاطمه (س)، دکتر «مریم شایگان» رئیس دانشکده هدف از آموزش ضمن خدمت برای کارکنان را آماده سازی کارمندان برای ارتقاء به رتبه شغلی بالاتر و توسعه مهارت های آنان دانست و گفت: این دوره ها می تواند قابلیت های دانشی و مهارتی و نگرش مناسبی را در کارکنان پرورش دهند.

معاون پشتیبانی دانشکده یکی از گزینه ها برای بالا بردن رشد علمی سازمان را حضور کارکنان در دوره های آموزشی ضمن خدمت بیان کرد و گفت: در این راستا از کارکنانی که بیشترین امتیاز آموزش ضمن خدمت سالیانه را کسب نمایند هر ساله تقدیر بعمل می آید.

دکتر «مجید نجفی کلیانی» ادامه داد: دراین جلسه از «سمیه رحیمی» ، «خدیجه حسن زاده حقیقی» و «فاطمه صراطی» کارکنان دانشکده با بالاترین امتیاز آموزشی با اهدا هدیه تقدیر بعمل آمد./