• 1402/12/08

برگزاری آیین دانش آموختگی دانشجویان پرستاری ورودی 98 دانشکده

آیین دانش آموختگی دانشجویان پرستاری ورودی 98 دانشکده پرستاری و مامایی حضرت فاطمه (س) در دانشکده پزشکی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی حضرت فاطمه (س)، دکتر «مریم شایگان» رئیس دانشکده ضمن تبریک به دانشجویان، جایگاه پرستاری را با ارزش شمرده و از دانشجویان خواستند حضرت زینب (س) را الگوی خود قرار دهند.

دکتر« مجید نجفی کلیانی» معاون پشتیبانی دانشکده ضمن تبریک به دانشجویان، خانواده ها و اساتید آنان به خاطر گذر از یک دوره تحصیلی، دانشجویان را جوانان خلاق و سرمایه های اصلی کشور دانست و گفت: شور و نشاط دانشجویان بالاترین پشتوانه برای رشد، تعالی و پیشرفت کشور است.
دکتر «زهرا خادمیان» معاون فرهنگی دانشکده با بیان اینکه پرستار التیام بخش جسم و روح بیمار است، افزود: پرستار می‌تواند رابطه بیمار با خود، جامعه و خدا را التیام بخشد و می‌توان گفت: پرستاری بکارگیری همزمان علم و هنر است.
در ادامه مراسم، لوح تقدیر و تندیس دانش آموختگی از طرف رئیس و معاونین دانشکده به دانشجویان اهدا شد.
در پایان این مراسم، سوگند نامه توسط دانشجویان قرائت شد./