• 1403/07/25
دانشکده پرستاری و مامایی حضرت فاطمه (س) دانشگاه علوم پزشکی شیراز

انتخاب دانشکده به عنوان واحد برتر در زمینه امر به معروف و نهی از منکر

واحد امر به معروف و نهی از منکر دانشکده پرستاری و مامایی حضرت فاطمه (س) موفق به کسب عنوان برتر دانشگاه گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی حضرت فاطمه (س)، معاون دانشجویی فرهنگی دانشکده فعالان امر به معروف و نهی از منکر را پیام آوران این واجب الهی و دارای وظیفه ای حساس معرفی کرد.

« آرمین فریدونی » گفت: با توجه به رتبه‌بندی واحدهای تابعه دانشگاه علوم پزشکی در حوزه امر به معروف و نهی از منکر، واحد امر به معروف و نهی از منکر دانشکده به عنوان واحد برتر معرفی شد.

او تقدیر و تکریم از فعالان امر به معروف و نهی از منکر را یکی از عوامل و راه های تقویت و احیای امر به معروف و نهی از منکر در جامعه دانست و از تلاشهای ارزنده « فاطمه حاجی پور» رابط امر به معروف و نهی از منکر دانشکده تقدیر و تشکر کرد.

• گروه خبری : آخرین اخبار دانشکده,دانشکده,خبر روابط عمومی,اخبار واحدها, خبر دانشکده پرستاری