• 1402/12/20

افزایش میانگین نمرات ارزشیابی کیفیت تدریس اساتید دانشکده در مقطع کارشناسی و تحصیلات تکمیلی

مدیر توسعه آموزش دانشکده پرستاری و مامایی حضرت فاطمه (س) از افزایش میانگین نمرات ارزشیابی کیفیت تدریس اساتید در مقطع کارشناسی و تحصیلات تکمیلی خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی حضرت فاطمه (س)، مدیر توسعه آموزش دانشکده با اعلام این خبر گفت: با توجه به مقایسه صورت گرفته در نیمسال تحصیلی اخیر نسبت به نیم سال تحصیلی مشابه قبلی، مشخص گردید میانگین نمره ارزشیابی کیفیت تدریس اساتید در مقطع کارشناسی از 18.89 در نیمسال اول سال 1401 به 19.04 در نیمسال اول 1402 و در مقطع تحصیلات تکمیلی از 18.93 در نیمسال اول ۱۴۰۱ به 19 در نیمسال اول ۱۴۰۲ افزایش یافته است .
دکتر« سرور جوانمردی» ضمن تقدیر و تشکر از عملکرد اساتید در نیم سال گذشته، این موفقیت را مرهون تلاش های شبانه روزی اساتید گرانقدر و نظارت مسئولین دانشکده در حیطه آموزش نظری و بالینی دانشجویان مقاطع مختلف دانست./