• 1402/11/24

آغاز آموزش فشرده دانشجویان طرح ارتقاء آموزش بالینی دانشجویان پرستاری

در راستای بهبود کیفیت آموزش، با شروع طرح ارتقاء آموزش بالینی دانشجویان پرستاری ورودی مهرماه 1399 کارگاه¬های آموزشی بدو ورود این دانشجویان در دو روز کاری فشرده در دانشکده پرستاری و مامایی حضرت فاطمه (س) تشکیل شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی حضرت فاطمه (س)، مسئول آموزش بالینی دانشکده گفت: این دوره های آموزشی فشرده برای اولین بار از مهرماه 1402 به منظور توانمندسازی هرچه بیشتر دانشجویان سال آخر پرستاری در دانشکده پرستاری و مامایی حضرت فاطمه (س) آغاز گردیده است.
دکتر «آزیتاجابری» ادامه داد: این کارگاه¬ها مشتمل بر آموزش BLS ، ALS و DC Shock، تحویل گرفتن بیمار،گزارش نویسی، ایمنی و کنترل عفونت بود.

دکتر «آزیتا جابری» در ادامه اشاره نمود: مقرر است این آموزش¬ها به صورت دوره¬ای توسط اساتید دانشکده و مسئولین بیمارستان برای دانشجویان تکرار شود.
کارگاه ها با همکاری دکتر«رویا دوکوهکی»، دکتر « آزیتا جابری»، «محمدرضا رستگار»، « محمد رضا دهقان» از اساتید دانشکده و «خانم قابلی»، «آقای نعمت¬الهی» و«خانم طباطبایی » از همکاران بیمارستان نمازی، برگزار شد./